Džem z červeného rybízu

Kód: D011
110 Kč / ks 98,21 Kč bez DPH 62,86 Kč / 100 g

Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Džem z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního cukroví. Plody rybízu pasírujeme, a tak se nemusíte bát žádných zrníček - prostě tam žádná nejsou.

Složení výrobku: červený rybíz  (Ribes rubrum), cukr, želírující látka - pektin

Hmotnost: 175 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Džem z červeného rybízu

ČERVENÝ RYBÍZ

Připravujeme ho pro Vás velmi rychlou cestou, po malých dávkách, abychom zachovali co nejvíce aroma rybízu, které při delším vaření značně trpí a vytrácí se.
Džem z červeného rybízu

BEZ ZRNÍČEK

V našem rybízovém džemu nenajdete byť jediné zrníčko či semínko.
Džem z červeného rybízu

PEKTIN

Pektin je přírodní želírující látka, která udělá džem džemem. Zajistí tu správnou konzistenci, kterou v džemu vyžadujeme.
Džem z červeného rybízu
SLOŽENÍ VÝROBKU:
Džem z červeného rybízu
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Džem z červeného rybízu
JAK SKLADOVAT?
Džem z červeného rybízu

DALŠÍ VÝBĚROVÉ DŽEMY

Džem z červeného rybízu bez zrníček
Ostružinový džem bez zrníček
Džem z lesních brusinek sbíráno ve volné přírodě
Džem z černého rybízu bez zrníček
Dřínkový džem sbíráno ve volné přírodě
Jahodový džem z vyzrálých plodů
Rakytníkový džem sbíráno v sadu
Džem z červeného rybízu

ČERVENÝ RYBÍZ ZE SADU

Červený rybíz si necháváme sbírat ve vybraných sadech, kde pěstitelé splňují podmínky nejvyšší kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: DŽEMY
Záruka: > 6 měsíců
Hmotnost: 0.35 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1087kJ/256kcal
Tuky: méně než 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: méně než 0,1g
Sacharidy: 56g
z toho cukry: 50g
Bílkoviny: 0,6g
Sůl: méně než 0,01g
5
4x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 2.2.2024
Kdo neochutnal může jen litovat.
5
Avatar autora | 14.12.2023
Vynikající
5
Avatar autora | 27.11.2023
Vynikající

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

x