Pečený králík s vepřovým bůčkem

Kód: M011
194 Kč / ks 173,21 Kč bez DPH 92,38 Kč / 100 g

Kousky králíka a vepřového bůčku, naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a kořenovou zeleninou.

Složení výrobku: králičí maso 62%, vepřový bůček 25%, cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření

Hmotnost: 210 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pečený králík s vepřovým bůčkem

KRÁLIČÍ MASO

Jemné světlé maso, které chutná i těm nejmenším gurmánům.
Pečený králík s vepřovým bůčkem

JAKO OD BABIČKY

Králičí maso pečeme dle receptu babičky pana Bezchleby, která jej pekla témeř každý týden.
Pečený králík s vepřovým bůčkem

S VEPŘOVÝM BŮČKEM

Vepřový bůček dodá králičímu maso šťavnatost a delikátní chuť.
Pečený králík s vepřovým bůčkem
SLOŽENÍ VÝROBKU:
Pečený králík s vepřovým bůčkem
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Pečený králík s vepřovým bůčkem
JAK SKLADOVAT?
Pečený králík s vepřovým bůčkem

NAŠE DOBROTY Z MASA

Pečený králík s vepřovým bůčkem
Jehněčí pečínka jemně kořeněná
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřové maso z udírny uzené bukovým kouřem
Hovězí maso na pepři
Pečená křepelka s divokým kořením
Kachní stehýnka ve vlastním sádle pečená
Pečený králík s vepřovým bůčkem

Kvalitní králičí maso –⁠ řeznictví RABBIT

Zakládáme si na lokálních surovinách, proto králičí maso odebíráme od certifikovaného českého výrobce Řeznictví RABBIT. Jsou jedinou výrobnou králičího masa na území České republiky splňující mezinárodní standardy, připravují toto zdravé maso přímo dle požadavků podnikových prodejen.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: DOBROTY Z MASA
Záruka: > 6 měsíců
Hmotnost: 0.539 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Tuky: 12g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8g
Sacharidy: 0,6g
z toho cukry: 0,6g
Bílkoviny: 21g
Sůl: 1,3g
5
6x
4
0x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AP Avatar autora | 26.8.2023
Vyborna konzerva
5
MT Avatar autora | 26.8.2023
Výborný
5
V Avatar autora | 8.3.2023
skvělé
5
Avatar autora | 13.12.2021
Výborné.
5
Avatar autora | 1.3.2021
Má dobrou chůť, měkoučké máso a šťavička - mňam!))

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

x