Menu
O nás
Výkup ovoce
Partnerské prodejny
Farmářské trhy
Časté dotazy
Doprava
Obchodní podmínky
Kontakt
CZ
Čeština
English
Zavolejte nám
+420 583 455 081
Přihlásit
Můj ůčet
Oblíbené položky
0 Kč
0
home
E-shop
Recepty
Magazín
Magazín
Inspirace
Vše
Inspirace
Napsali o nás
Návody a postupy
Novinky
Zajímavosti
Inspirace
07.03.2018
Klíčky pro vaše zdraví
Pokud chcete na jaře udělat něco pro svoje zdraví, zkuste
doplnit svůj jídelníček o klíčky
. Jsou plné těch
nejčerstvějších vitamínů
, které už po zimě začínají vašemu tělu chybět.
Celý článek
21.11.2017
Jedlé dárky pro každého
Rádi darujete na Vánoce
něco osobního
? Vyzkoušejte tento rok vyrobit “jedlé dárky”. Dárky, které
chutnají
, potěší
smysly
a určitě na ně
nebude padat prach
.
Celý článek
11.08.2017
Cuketová sezona
Cukety jsou velmi zdravé, mají minimální
obsah kalorií
a přitom jsou plné minerálů. Příznivě
působí na srdce
, ledviny, trávicí ústrojí, pomáhá při
léčbě cukrovky
, revmatismu a dny. Má i protirakovinné účinky. A lze ji
nápaditě upravit
.
Celý článek
19.07.2017
Rajská sezóna
Rajčata si na našich zahrádkách, balkónech a sklenících vydobyla své
neodmyslitelné místo
. Každý kdo poznal rozdíl mezi koupeným a domácím rajčetem ví, že to domácí má krásně
intenzivní chuť a vůni
a s kupovaným se nedá ani srovnávat.
Celý článek
06.06.2017
Džemy a marmelády
Léto je časem velkého
zavařování
a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také
nejoblíbenější metody konzervování
.
Celý článek
02.06.2017
Co zavařovat v červnu?
Červen
je měsíc, kdy se jaro
střídá s létem
, a po teplém jaru
lze čekat první úrodu
na našich zahrádkách.
Celý článek
07.05.2017
Chřestová sezóna
V posledních letech se na české farmářské trhy vrátil nekorunovaný
král jarní zeleniny - chřest
. Jeho sezóna je velmi krátká, trvá jen asi měsíc, a proto byste ho ve svém jarním menu určitě
neměli vynechat
.
Celý článek
07.05.2017
Co zavařovat v květnu?
Na zahrádce jsme zatím spíše ve
fázi vysazování
než
sklízení
, přesto už můžete při dobrém počasí v květnu sklízet
rebarboru
, rané varianty salátu,
ředkvičky
, kopr, jarní cibulku nebo
špenát
.
Celý článek
10.04.2017
Co zavařovat v dubnu?
Na jaře se příroda konečně
na plno probouzí
ze svého spánku a my můžeme opět
využívat jejich darů
. Duben je také ve znamení Velikonoc, takže kromě prvních bylinek a zeleniny, si můžeme uchovat
vykoledovaná vařená vejce
.
Celý článek
22.02.2017
Chutney a relish
Chutney a relish si pomalu, ale jistě
nachází cestu do našich jídelníčků
. Pojďme si povědět něco málo o jejich historii, použití a klasických receptech.
Celý článek
Zobrazuji
31
-
40
ze
41
předchozí
1
2
3
4
5
následující