🎁 Trvanlivost našich výrobků je minimálně do 4/2026, skladování do 30°C - nakupujte dárky s předstihem🎄

Relish z jarních cibulek

relish z jarnich cibulek
Relish z jarní cibulky

Jarní cibulka je jednou z prvních čerstvých surovin, které nám příroda na jaře nabízí. Její jemná chuť a křupavá textura ji činí ideální ingrediencí pro různé pokrmy. V tomto receptu ji využijeme k přípravě svěžího relishe, který skvěle doplní grilované maso, klobásy nebo tvrdé sýry.

Doporučené sklenice Weck

##PRODUCT-WIDGETS-41025##

Počet porcí
6
Čas
20 minut
Náročnost
snadné
Počet porcí: 6

Co budete potřebovat:

  • 1 svazek jarní cibulky (cca 8–10 ks)
  • ¼ salátové okurky
  • 1 stroužek česneku
  • ½ červené chilli papričky (bez semínek)
  • 2 lžíce hořčičných semínek
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 1,5 lžíce cukru

Postup přípravy:

1
Jarní cibulku, okurku a chilli papričku nakrájejte nadrobno.
2
Vše smíchejte s rozdrceným česnekem, šťávou z limetky a cukrem.
3
Hořčičná semínka nasucho opražte v pánvi a jakmile začnou pukat, přidejte je ke směsi.
4
Promíchejte a podávejte ve skleničkách Weck jako doplněk k grilovaným klobásám nebo párkům. Relish vydrží v ledničce 2–3 dny.

Může se vám hodit

##PRODUCT-WIDGETS-40954##

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

x