Blog

Kuchař bezchleba vařil ve francii i na pražském hradě. teď jídla vyvíjí

      "Baví mě vymýšlet něco, co taky zabalím, nabídnu a prodám," vysvětlu...

Náš šípkový džem získal ocenění

        Regionální potravinou Olomouckého kraje za rok 2012 se stal ...

Delikatesy ukryté ve sklenici

Delikatesy ukryté ve sklenici       Poslechněte si reportáž z naší k...

Video z naší provozovny

Video z naší provozovny Zajímá vás, kde a jak se vyrábí naše produkty? Připravili jsme pro vás...

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou       Víte, co je džem a co ...

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin   ...

Historie vzniku sterilovaných jídel

Historie vzniku sterilovaných jídel       Věděli jste, že tradice za...

Jak správně otevírat sklenice weck

Jak správně otevírat sklenice weck Zapomeňte na nože a jiné pomůcky. Sklenice Weck se otevírají jed...

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?       Chtěli byste si d...

x