Blog

Kuchař bezchleba vařil ve francii i na pražském hradě. teď jídla vyvíjí

      "Baví mě vymýšlet něco, co taky zabalím, nabídnu a prodám," vysvětlu...

Náš šípkový džem získal ocenění

        Regionální potravinou Olomouckého kraje za rok 2012 se stal ...

Delikatesy ukryté ve sklenici

Delikatesy ukryté ve sklenici       Poslechněte si reportáž z naší k...

Video z naší provozovny

Video z naší provozovny Zajímá vás, kde a jak se vyrábí naše produkty? Připravili jsme pro vás...

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou       Víte, co je džem a co ...

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin   ...

Historie vzniku sterilovaných jídel

Historie vzniku sterilovaných jídel       Věděli jste, že tradice za...

Jak správně otevírat sklenice weck

Jak správně otevírat sklenice weck Zapomeňte na nože a jiné pomůcky. Sklenice Weck se otevírají jed...

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?       Chtěli byste si d...

x

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení