Blog, Strana 7
Fermentace, známá také jako kvašení, je tradiční metodou konzervace zeleniny, která nejen prodlužuje...
Domácí rajčatová passata Rajčatová passata je skvělým základem pro těstovinové omáčky, polévky nebo...
Domácí příkrmy pro děti Připravte si domácí ovocné i zeleninové příkrmy pro děti bez konzerva...
Domácí bylinkové limonády Osvěžte se domácími limonádami z bezového nebo pampeliškového sirupu. Tat...
Domácí jogurt je nejen zdravější, ale i chutnější alternativou ke kupovaným výrobkům. Připravte si h...
Sladkokyselý cuketový relish – ideální ke grilování i do burgerů Cuketový relish je oblíbený pikant...
Cuketová pomazánka na topinky Vyzkoušejte domácí cuketovou pomazánku s rajčaty, česnekem a chilli. ...
Univerzální cuketová omáčka – skvělá k masu i rýži Tato zeleninová cuketová omáčka je skvělý způsob...
Cuketová hořčice – pikantní omáčka ke klobáskám i masu Hledáte fit recept z cukety, který se dá dlo...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 2 kg cibule 80 ml olivového oleje 20 g tymiánových lístků nastrouhanou ků...
CO BUDETE POTŘEBOVAT máslo čerstvé bylinky (dle chuti) sůl koření (pepř, h...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 3 litry vody 15 květenství černého bezu 1 biocitron 8 lžic třtinové ho cu...