RYBY A VODNÍ ŽOUŽEL

Nejprodávanější

Pstruh pošírovaný na másle
 
159 Kč
Kapr cibulář
Kapr cibulář
Skladem
R002
 
155 Kč
2 položek celkem
Kapr cibulář
155 Kč

Představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou...

R002
Pstruh pošírovaný na másle
159 Kč

Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplňujeme lžičkou přepuštěného...

R001

Jsme pravděpodobně jediní v České republice, kdo se zabývá výrobou sterilovaných specialit ze sladkovodních ryb. Jedná se o kulinářské receptury, které vyžadují velice náročný postup.
Pstruhy odebíráme ve dvou malých pstruhárnách v našem okolí, sádky jsou napájeny křišťálově čistou vodou z jesenických říček.
Kapři pocházejí z rybníkářských oblastí – Třeboňska a Pálavy. Nemusíte mít strach z pichlavých kostí, jsou změklé, podobně jako u sterilovaných výrobků z mořských ryb. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte je.