Blog, Strana 6

Rebarborové chutney

Rebarbora, známá svou osvěžující kyselostí, je ideální surovinou pro přípravu chutney – sladkokyselé...

Pomazánky z řepy

Řepa je tak trochu neprávem opomíjená zelenina. Možná to v nás vypěstovaly školní jídelny a kan...

Pomazánky z černých oliv – Tapenáda a olivová pasta jako z Provence

Pomazánky z černých oliv – středomořská inspirace Překvapte své hosty netradičně! Připravili jsme p...

Pesto z jarních bylinek

CO BUDETE POTŘEBOVAT PESTO Z JARNÍCH BYLINEK Poměr a množství surovin si u tohoto receptu...

Pampeliškový med

CO BUDETE POTŘEBOVAT 300 g plně rozvitých pampeliškových květů 50 g aromatických bylinek (skvěle...

Ostrý jahodový relish

Ostrý jahodový relish – pikantní delikatesa k masu Ostrý jahodový relish je skvělou alternativou k ...

Ořechovka

Domácí ořechovka – tradiční recept s kořením Připravte si domácí ořechovku podle tradičního českého...

Chimichurri omáčka – recept na argentinskou klasiku s bylinkami a chilli

Argentinská chimichurri omáčka – recept na pikantní bylinkový zázrak Chimichurri omáčka je voňavá b...

Domácí ochucené oleje – bylinky v olivovém kabátě

Domácí bylinkový olej – recept na macerované oleje Ochucený bylinkový olej dodá šmrnc salátům, polé...

Domácí ochucený ovocný ocet – jednoduchý recept s bazalkou

Ochucený ovocný ocet – recept s bazalkou a letním ovocem Tento recept na jablečný ocet vám ukáže je...

x