Blog, Strana 4
Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád Vyrábíte si domácí zavařeniny, protože nechcete kupovat prů...
Domácí rajčatový kečup bez konzervantů Domácí kečup je skvělým způsobem, jak zpracovat bohatou úrod...
CO BUDETE POTŘEBOVAT Myslíte to s novoročním hubnutím vážně? Už vás v práci omrzel...
Domácí griotka z višní po babičce Tato domácí griotka z višní je tradiční recept, který v naší ro...
Třešňový kompot – klasika z letní úrody Máte plný košík třešní ze samosběru nebo vlastní zahrady?...
Třešňový Crumble ve sklenici Weck Třešňový crumble je rychlý a voňavý letní dezert, ideální k vyu...
Smrkový med ze smrkových výhonků Po náročné zimě je potřeba doplnit vitamín C, to věděly už naše ba...
Sirup z černého bezu Černý bez je jedním z neomylných poslů podzimu. Jeho plody – bezinky – dozrá...
Domácí rozmarýnová a olivová sůl – jedlý dárek Tahle ochucená sůl je skvělý nápad na domácí jedlý d...
Rosol z červeného rybízu – domácí čirá delikatesa Domácí rosol z červeného rybízu je lahodná čirá p...
Rillettes – francouzská masová pochoutka Rillettes je tradiční francouzská masová pomazánka, její...
Jarní cibulka je jednou z prvních čerstvých surovin, které nám příroda na jaře nabízí. Její jemná ch...