Blog, Strana 4

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou       Víte, co je džem a co ...

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin

Vyvíjel „industriální“ potraviny pro východní evropu, sám ale vaří z čerstvých surovin   ...

Historie vzniku sterilovaných jídel

Historie vzniku sterilovaných jídel       Věděli jste, že tradice za...

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?

Chtěli byste si doma zavařit maso? Dáme Vám několik tipů, jak na to, a také na co byste si měli...

Paštiky dříve a dnes

Paštiky dříve a dnes       Jak to tenkrát dělali? Docela zásadní otá...

Jedeme s kůží na trh

Tak to dopadlo. Slovo dalo slovo a my budeme mít možnost prezentovat naše výrobky v zemi p...

Víme, proč investovat do skleniček weck

Historie zavařovacích skleniček Weck začíná už v roce 1900, kdy Johann Weck a Georg van Eyck za...

Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád

Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád Vyrábíte si domácí zavařeniny, protože nechcete kupovat prů...

Domácí kečup bez konzervantů – tradiční recept s rajčaty a jablky

Domácí rajčatový kečup bez konzervantů Úžasný domácí kečup je jedním z nejvděčnějších způsobů, jak ...

Vrstvené saláty

CO BUDETE POTŘEBOVAT   Myslíte to s novoročním hubnutím vážně? Už vás v práci omrzel...

x