🎁Naše produkty mají trvanlivost minimálně do 4/2026. Dárky můžete vybírat s předstihem – bez spěchu, bez starostí.🎄

Blog, Strana 5

Rebarborový sirup

CO BUDETE POTŘEBOVAT Rebarbora je běžně považována za ovoce, protože se obvykle dává do moučníků,...

Rebarborové chutney

Rebarbora, známá svou osvěžující kyselostí, je ideální surovinou pro přípravu chutney – sladkokyselé...

Pomazánky z řepy

Řepové pomazánky – 2 inspirace Červená řepa je podzimní zelenina, která by v jídelníčku rozhodn...

Pomazánky z černých oliv – Tapenáda a olivová pasta jako z Provence

Pomazánky z černých oliv – středomořská inspirace Překvapte své hosty netradičně! Připravili jsme p...

Pesto z jarních bylinek

CO BUDETE POTŘEBOVAT PESTO Z JARNÍCH BYLINEK Poměr a množství surovin si u tohoto receptu...

Pampeliškový med

CO BUDETE POTŘEBOVAT 300 g plně rozvitých pampeliškových květů 50 g aromatických bylinek (skvěle...

Pikantní jahodový relish

Pikantní jahodový relish – delikatesa k masu Pikantní jahodový relish je skvělou alternativou k BBQ...

Ořechovka

Domácí ořechovka – tradiční recept s kořením Připravte si domácí ořechovku podle tradičního českého ...

Chimichurri omáčka – recept na argentinskou klasiku s bylinkami a chilli

Argentinská chimichurri omáčka – recept na pikantní bylinkový zázrak Chimichurri omáčka je voňavá b...

Domácí bylinkový olej

Domácí bylinkový olej Ochucený bylinkový olej dodá šmrnc salátům, polévkám i pečené zelenině. Připr...

Domácí ochucený ovocný ocet

Ochucený ovocný ocet Tento recept na jablečný ocet vám ukáže jednoduchou domácí výrobu bez přidání ...

Nakládané zelí s mrkví

Kvašené zelí s mrkví a jablky (domácí recept) Kvašená zelenina je tradiční způsob, jak uchov...

x