CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g polohrubé mouky 1/2 l mléka 4 žloutky 100 g másla 60 g cukru 40 g...
Blog, Strana 10
Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepost...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...
Ostružinová marmeláda – sladká vzpomínka na lesní plody Ostružiny marmeláda recept je ideální pro v...
Mléčná rýže s karamelizovanými jablky je dokonalým spojením krémové konzistence a sladké ovocné chut...
Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Tento malinový džem je výtečná domácí pochoutka...
Kdoule, často opomíjené ovoce našich zahrad, skrývají pod svou trpkou slupkou skutečný poklad. Tepel...
Jahodový crumble s rebarborou ve sklenici – letní dezert ve stylu Jahodový crumble s rebarborou je ...
Jablka patří mezi nejstarší druhy ovoce. Již v antice bylo považováno za symbol plodnosti, lásk...