Blog, Strana 10

Svatomartinské rohlíčky

CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g polohrubé mouky 1/2 l mléka 4 žloutky 100 g másla 60 g cukru 40 g...

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – dokonalá chuť do cukroví i jogurtu

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepost...

Rebarborový džem s vanilkou

CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...

Ovesná kaše připravená přes noc

CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...

Ostružinový džem s pektinem – ideální na lívance, jogurt i pečivo

Ostružinová marmeláda – sladká vzpomínka na lesní plody Ostružiny marmeláda recept je ideální pro v...

Mléčná rýže s karamelizovanými jablky

Mléčná rýže s karamelizovanými jablky je dokonalým spojením krémové konzistence a sladké ovocné chut...

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Tento malinový džem je výtečná domácí pochoutka...

Kdoulový džem

Kdoule, často opomíjené ovoce našich zahrad, skrývají pod svou trpkou slupkou skutečný poklad. Tepel...

Jahodovo-rebarborový crumble ve sklenici Weck – jednoduchý letní dezert

Jahodový crumble s rebarborou ve sklenici – letní dezert ve stylu Jahodový crumble s rebarborou je ...

Jablečný džem

Jablka patří mezi nejstarší druhy ovoce. Již v antice bylo považováno za symbol plodnosti, lásk...

x