Recepty jaro, Strana 2

Rebarborové chutney

Rebarbora, známá svou osvěžující kyselostí, je ideální surovinou pro přípravu chutney – sladkokyselé...

Pesto z jarních bylinek

CO BUDETE POTŘEBOVAT PESTO Z JARNÍCH BYLINEK Poměr a množství surovin si u tohoto receptu...

Pampeliškový med

CO BUDETE POTŘEBOVAT 300 g plně rozvitých pampeliškových květů 50 g aromatických bylinek (skvěle...

Nakládaná vařená vajíčka

CO BUDETE POTŘEBOVAT 5 vařených vajíček 2 hrsti jarních bylinek 250 ml vody 1 lžíce cukru 100...

Kysané zelí ve sklenici

CO BUDETE POTŘEBOVAT   Kvašené nebo také kysané zelí je základem zimní kuc...

Chřestové pomazánky

CO BUDETE POTŘEBOVAT Chřestová pomazánka z fetou a cizrnou: 200 g chřestu (přibližně 20 výhonků)...

Domácí jogurt

Domácí jogurt je nejen zdravější, ale i chutnější alternativou ke kupovaným výrobkům. Připravte si h...

Bylinkové máslo

CO BUDETE POTŘEBOVAT   máslo čerstvé bylinky (dle chuti)  sůl  koření (pepř, h...

Bezová limonáda

CO BUDETE POTŘEBOVAT 3 litry vody 15 květenství černého bezu 1 biocitron 8 lžic třtinové ho cu...

Rebarborový džem s vanilkou

CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...

x