Blog, Strana 8
Bazalkový olej – voňavý dochucovač italské kuchyně Domácí bazalkový olej je aromatické dochucovadlo...
Americké okurky – pikantní salát do burgerů i ke grilování Americké okurky jsou výtečný sladkokysel...
Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka Ajvar je výjimečná balkánská pomazánka...
Crumble, známý také jako krambl, je oblíbený dezert pocházející z anglicky mluvících zemí. Spojuje k...
Švestková marmeláda s čokoládou je dokonalým spojením ovocné sladkosti a jemné hořkosti kvalitní hoř...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 500 g polohrubé mouky 1/2 l mléka 4 žloutky 100 g másla 60 g cukru 40 g...
Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepost...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...
Ostružinová marmeláda – sladká vzpomínka na lesní plody Ostružiny marmeláda recept je ideální pro v...
Mléčná rýže s karamelizovanými jablky je dokonalým spojením krémové konzistence a sladké ovocné chut...
Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Tento malinový džem je výtečná domácí pochoutka...