Blog, Strana 8
Bazalkový olej – voňavý dochucovač italské kuchyně Domácí bazalkový olej je aromatické dochucovadlo...
Americké okurky – pikantní salát do burgerů i ke grilování Americké okurky jsou výtečný sladkokysel...
Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka Ajvar je výjimečná balkánská pomazánka...
Švestkový crumble Crumble (krambl) je oblíbený anglický dezert, který spojuje vrstvu šťavnatého...
Švestková marmeláda s čokoládou Spojení sladkých švestek a kvalitní hořké čokolády vytváří orig...
Svatomartinské rohlíčky (se švestkovým džemem) Křehké máslové rohlíčky plněné švestkovým džemem...
Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepost...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 250 g rebarbory (nakrájené na malé kousky) 125 g vanilkového cukru ½  ...
CO BUDETE POTŘEBOVAT 100 g ovesných vloček 2 lžíce chia semínek 300 ml mléka (rostlinného nebo ...
Ostružinová marmeláda – sladká vzpomínka na lesní plody Ostružiny marmeláda recept je ideální pro v...
Mléčná rýže s karamelizovanými jablky Krémová mléčná rýže se skořicí, doplněná o karamelizovaná...
Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Tento malinový džem je výtečná domácí pochoutka...