home

Návody a postupy

12.02.2019

Sádlo se škvarky

Máme tady období zabíjaček a s ním i vepřové hody. Pokud vám na stole přistane kus zvaný hřbetní sádlo, vyškvařte si domácí sádlo se škvarkama.
Celý článek
15.08.2018

Jak správně zavařovat ve skleničkách Weck

Bojíte se zavařování ve skleničkách Weck? Nemáte vůbec žádné, nebo malé zkušenosti se zavařováním? Přesně pro vás jsme připravili pár tipů “jak na to”, aby výsledek byl naprosto dokonalý.
Celý článek
31.05.2018

Zamyšlení k zavařování džemů a marmelád

Vyrábíte si domácí zavařeniny, protože nechcete kupovat průmyslově vyráběné, kde bývají éčka v podobě kyseliny citronové a dalších regulátorů kyselosti, nebo dokonce jedovaté konzervanty? Super, jsme na tom stejně. 
Celý článek
05.10.2017

Víme, proč investovat do skleniček WECK

Historie zavařovacích skleniček Weck začíná už v roce 1900, kdy Johann Weck a Georg van Eyck založili v německé spolkové zemi Bádensko svoji společnost J. WECK & Co.
Celý článek
20.06.2016

Zavařování masa do sklenic - domácí ruská ruleta?

Chtěli byste si doma zavařit maso? Dáme Vám několik tipů, jak na to, a také na co byste si měli dát pozor.  
Celý článek
03.05.2016

Jak správně otevírat sklenice Weck

Zapomeňte na nože a jiné pomůcky. Sklenice Weck se otevírají jednoduše. Povytáhněte gumičku a současně přidržujte víčko. To je důležité, aby neodskočilo a nerozbilo se. Víčko se uvolní tím, že se do sklenice dostane vzduch. Podívejte se na názornou ukázku
Celý článek
farmářské trhy
vše
Šumperk13.12.20198:00-16:00
Přihlášení k odběru novinek
Chcete přednostně dostávat aktuální informace?
Vyplňte a odešlete nám Váš e-mail
(odhlášení možné kdykoliv).
Sledujte nás: