🎁 Trvanlivost produktů minimálně do 4/2026 - nakupujte dárky s předstihem🎄

Recepty

Výpis článků

Jednoduché cuketové placky

Jednoduché cuketové placky Počet porcí 6 porcí Čas 25 minut Náročnost 2/5 Počet porcí: − 6 +...

Domácí rajčatová omáčka s bylinkami

Domácí rajčatová omáčka s bylinkami Tato domácí rajčatová omáčka je ideální základ pro těstoviny, p...

Tři lahodné horké nealkoholické nápoje plné vitamínů a chutí

3 horké nealko nápoje z džemů: brusinka • ostružina • rakytník Rychlé horké nápoje, které zahře...

Zázvorový "shot"

Zázvorový shot – rychlá posila imunity Díky zahřívacím a protizánětlivým účinkům patří zázvor m...

Meruňkový kompot

Meruňkový kompot  Hledáte spolehlivý recept na meruňkový kompot, který uch...

Zavařené meruňky s tymiánem

Zavařené meruňky s tymiánem Vyzkoušejte naše netradiční meruňky s tymiánem, které skvěle doplní m...

Malinový džem

Malinový džem – voňavá vzpomínka na léto Malinový džem, který voní létem a chutná naprosto božsky...

Semínkový chléb pečený ve skleničce

Semínkový chléb pečený ve skleničkách WECK Chtěli jsme vyzkoušet pečení chleba ve Weckovkách a ...

Posilovač imunity

Zázvor a fenykl fermentovaný v medu Silná imunita se opírá o kvalitní stravu. Fermentovaný zázv...

Dýňová polévka

Krémová dýňová polévka (Hokkaido) Podzim si bez dýňové polévky snad ani neumíme představit. Tato ...

Kachní burger se Zeleninádou a Cibuládou – česká klasika v moderním stylu

¨ Kachní burger s domácími houskami, Zeleninádou a Cibuládou Tento kachní burger recept je ide...

Velikonoční pohár s vaječným likérem

Velikonoční pohár s vaječným likérem Jednoduchý velikonoční dezert s domácím vaječným likérem j...

Nakládáná dýně

Nakládaná dýně Podzim je čas dýní a zavařování. Pokud máte dýní nadbytek, zkuste je naložit do sl...

Medailonky s houbovou omáčkou

Houby na smetaně (medailonky s houbovou omáčkou) Podzim bez vůně hub v kuchyni si snad ani neumím...

Bez - krásná léčivka, se kterou můžete kouzlit i v kuchyni

Bez černý v kuchyni V květnu a červnu najdete na okrajích lesů a parků keře bezu černého obtěžk...

Rebarborový pohár

Rebarborový tvarohový pohár Milujeme vrstvené poháry, které skvěle vyniknou ve skleničkách Weck...

Jahodový džem s vanilkou

Jahodový džem s vanilkou Kdo by nemiloval domácí jahodový džem? K čerstvému pečivu a máslu je t...

Kimči - základní recept

Kimchi (korejské kvašené zelí) Podzim je období, kdy naše tělo potřebuje pořádnou dávku vitamínů....

Domácí kečup s rajčaty a jablky

Domácí rajčatový kečup bez konzervantů Domácí kečup je skvělým způsobem, jak zpracovat bohatou úrod...

Vrstvené saláty

Vrstvený salát ve skleničce Myslíte to s novoročním hubnutím vážně? Už vás omrzela kantýna nebo...

Voňavá domácí griotka

Domácí griotka z višní po babičce Tato domácí griotka z višní je tradiční recept, který v naší ro...

Třešňový kompot

Třešňový kompot – klasika z letní úrody Máte plný košík třešní ze samosběru nebo vlastní zahrady?...

Třešňový crumble: Sladká tečka z čerstvých třešní ve sklenici Weck

Třešňový Crumble ve sklenici Weck Třešňový crumble je rychlý a voňavý letní dezert, ideální k vyu...

Smrkový med

Smrkový med ze smrkových výhonků Po dlouhé zimě je potřeba doplnit vitamín C – to věděly už naš...

Sirup z černého bezu

Sirup z černého bezu Černý bez je jedním z neomylných poslů podzimu. Jeho plody – bezinky – dozrá...

Rozmarýnová a olivová sůl

Domácí rozmarýnová a olivová sůl – jedlý dárek Tahle ochucená sůl je skvělý nápad na domácí jedlý d...

Domácí rosol z červeného rybízu – klasika bez kompromisů

Rosol z červeného rybízu – domácí čirá delikatesa Domácí rosol z červeného rybízu je lahodná čirá p...

Rillettes

Rillettes – francouzská masová pochoutka Rillettes je tradiční francouzská masová pomazánka, její...

Relish z jarních cibulek

Relish z jarní cibulky Jarní cibulka je jednou z prvních čerstvých surovin, které nám příroda n...

Rebarborový sirup

Rebarborový sirup Přestože ji většina z nás vnímá jako ovoce, rebarbora je botanicky zelenina. ...

Rebarborové chutney

Rebarborové chutney Rebarbora svou osvěžující kyselostí přímo vybízí k přípravě chutney – sladk...

Pomazánky z řepy

Řepové pomazánky – 2 inspirace Červená řepa je podzimní zelenina, která by v jídelníčku rozhodn...

Pomazánky z černých oliv – Tapenáda a olivová pasta jako z Provence

Pomazánky z černých oliv – středomořská inspirace Překvapte své hosty netradičně! Připravili jsme p...

Pesto z jarních bylinek

Pesto z jarních bylinek Poměry surovin si v tomto receptu snadno upravíte podle toho, jaké byli...

Pampeliškový med

Pampeliškový med s bylinkami Samozřejmě nejde o pravý včelí med, ale o tradiční recept našich b...

Pikantní jahodový relish

Pikantní jahodový relish – delikatesa k masu Pikantní jahodový relish je skvělou alternativou k BBQ...

Ořechovka

Domácí ořechovka – tradiční recept s kořením Připravte si domácí ořechovku podle tradičního českého ...

Chimichurri omáčka – recept na argentinskou klasiku s bylinkami a chilli

Argentinská chimichurri omáčka – recept na pikantní bylinkový zázrak Chimichurri omáčka je voňavá b...

Domácí bylinkový olej

Domácí bylinkový olej Ochucený bylinkový olej dodá šmrnc salátům, polévkám i pečené zelenině. Připr...

Domácí ochucený ovocný ocet

Ochucený ovocný ocet Tento recept na jablečný ocet vám ukáže jednoduchou domácí výrobu bez přidání ...

Nakládané zelí s mrkví

Kvašené zelí s mrkví a jablky (domácí recept) Kvašená zelenina je tradiční způsob, jak uchov...

Nakládáné pečené papriky

Pečené červené papriky v oleji – delikatesa jako z Itálie Připravte si doma pečené červené papriky ...

Nakládaná zelená rajčata a chutney

Zelená rajčata – 2 způsoby (nakládaná & chutney) Ne všechna rajčata stihnou do podzimu dozr...

Nakládaná vařená vajíčka

Nakládaná vajíčka s jarními bylinkami Donesli vaši koledníci tolik vařených vajec, že už nevíte...

Nakládaná řepa s křenem

Řepa s křenem – podzimní poklady Červená řepa patří k tradičním podzimním plodinám, které se sk...

Nakládaná cuketa v olivovém oleji

Nakládaná cuketa v olivovém oleji Hledáte rychlé recepty z cukety, které nejsou nudné? Vyzkoušejte ...

Mrkvové chutney se zázvorem

Mrkvové chutney se zázvorem Mrkvové chutney s výrazným zázvorem a limetkou je výbornou přílohou k m...

Kysané zelí ve sklenici

Kvašené zelí ve sklenici Kvašené neboli kysané zelí patří k základům zimní kuchyně díky vysokém...

Kořeněné nakládané hříbky

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu Houbařská sezóna je v plném proudu a s ní přichází i ne...

Domácí rybí salát z nakládaných ryb

Domácí rybí salát z nakládaných ryb Domácí rybí salát z vlastnoručně nakládaných sladkovodních ryb ...

Domácí jahodový ocet

Domácí jahodový ocet Jahodový ovocný ocet je krásně růžový a lahodně aromatický doplněk, který využ...

Chřestové pomazánky

Chřestové pomazánky Krátká, ale o to výjimečnější – chřestová sezóna právě začíná. Letos pro vás ...

Houbový "kečup"

Houbový kečup (bez rajčat) V tomhle „kečupu“ rajčata nehledejte – hlavní roli hrají houby, ideá...

Fermentovaná zelenina

Fermentace neboli kvašení Fermentace je tradiční způsob konzervace zeleniny, který prodlužuje j...

Domácí rajčatová passata

Domácí rajčatová passata Rajčatová passata je skvělým základem pro těstovinové omáčky, polévky nebo...

Domácí příkrmy pro děti

Domácí příkrmy pro děti  Připravte si domácí ovocné i zeleninové příkrmy pro děti bez konzerva...

Domácí bylinkové limonády

Domácí bylinkové limonády Osvěžte se domácími limonádami z bezového nebo pampeliškového sirupu. Tat...

Domácí jogurt

Domácí jogurt Domácí jogurt je skvělou alternativou ke kupovaným – chutnější, zdravější a bez z...

Sladkokyselý cuketový relish – ideální ke grilování i do burgerů

Sladkokyselý cuketový relish – ideální ke grilování i do burgerů Cuketový relish je oblíbený pikant...

Cuketová pomazánka na topinky

Cuketová pomazánka na topinky Vyzkoušejte domácí cuketovou pomazánku s rajčaty, česnekem a chilli. ...

Cuketová omáčka – skvělá k masu i špagetám

Cuketová omáčka – skvělá k masu i rýži Tato zeleninová cuketová omáčka je skvělý způsob, jak chutně...

Cuketová hořčice – domácí pikantní omáčka ke grilování

Cuketová hořčice – pikantní omáčka ke klobáskám i masu Hledáte fit recept z cukety, který se dá dlo...

Cibulová zavařenina s tymiánem

Cibuláda – sladko-slaná delikatesa Cibulová zavařenina neboli cibuláda patří mezi oblíbené podz...

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo Bylinkové máslo je skvělý způsob, jak i z obyčejného jídla vykouzlit gurmánský ...

Bezová limonáda

Bezová limonáda Už jste vyzkoušeli letošní bezový hit? Jemně perlivá, lehce alkoholová limonáda...

Bazalkový olej – voňavý dochucovač do salátů a italských jídel

Bazalkový olej – voňavý dochucovač italské kuchyně Domácí bazalkový olej je aromatické dochucovadlo...

Americké okurky – pikantní salát do burgerů a ke grilu

Americké okurky – pikantní salát do burgerů i ke grilování Americké okurky jsou výtečný sladkokysel...

Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka

Domácí ajvar z pečených paprik a lilku – balkánská pochoutka Ajvar je výjimečná balkánská pomazánka...

Švestkový crumble

Švestkový crumble Crumble (krambl) je oblíbený anglický dezert, který spojuje vrstvu šťavnatého...

Švestková marmeláda s čokoládou

Švestková marmeláda s čokoládou Spojení sladkých švestek a kvalitní hořké čokolády vytváří orig...

Svatomartinské rohlíčky

Svatomartinské rohlíčky (se švestkovým džemem) Křehké máslové rohlíčky plněné švestkovým džemem...

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – dokonalá chuť do cukroví i jogurtu

Domácí rybízová marmeláda s vanilkou – ideální na cukroví i do jogurtu Rybízová marmeláda je nepost...

Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou Díky své nakyslé chuti je rebarborový džem ideální do sladkých kolá...

Ovesná kaše připravená přes noc

Overnight oats – ovesná kaše přes noc Leden je měsíc nových začátků a předsevzetí – a my máme t...

Ostružinový džem s pektinem – ideální na lívance, jogurt i pečivo

Ostružinová marmeláda – sladká vzpomínka na lesní plody Ostružiny marmeláda recept je ideální pro v...

Mléčná rýže s karamelizovanými jablky

Mléčná rýže s karamelizovanými jablky Krémová mléčná rýže se skořicí, doplněná o karamelizovaná...

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek

Malinový džem s pektinem – bez chemie a bez semínek Tento malinový džem je výtečná domácí pochoutka...

Kdoulový džem

Kdoulový džem Kdoule patří k opomíjenému ovoci, které po tepelné úpravě získává jemnou chuť a j...

Jahodovo-rebarborový crumble ve sklenici Weck – jednoduchý letní dezert

Jahodový crumble s rebarborou ve sklenici – letní dezert ve stylu Jahodový crumble s rebarborou je ...

Jablečný džem

Jablečný džem Domácí jablečný džem provoněný skořicí a badyánem je ideální recept na podzim. Ko...

Jablečný crumble

Jablečný crumble se skořicí Sladký, křupavý a voňavý jablečný crumble se skořicí je ideální vol...

Panna cotta se špendlíkovým džemem ve sklenici Weck

Panna cotta se špendlíkovým džemem ve sklenici Weck Italský dezert panna cotta vyniká jednoduchostí...

Hruškový "med"

Hruškový „med“ (sirup z hrušek) Bez kapky medu, zato plný chuti – hustý sirup z hrušek a ananas...

Hodové koláče

Hodové koláče (posvícenské vdolečky) Křehké máslové koláčky s povidlovou náplní a křupavou drob...

Domácí borůvkový džem – chuť léta ve skleničce

Domácí borůvkový džem – chuť léta ve skleničce Pokud hledáte recept na borůvkový džem, který zvládn...

Palačinky

Dokonalé palačinky Palačinky patří mezi nejoblíbenější pokrmy, které si můžete dopřát kdykoli b...

Vajíčková pomazánka

Vajíčkové pomazánky – 3 skvělé varianty Velikonoce, jaro a vejce patří neodmyslitelně k sobě. H...

Cuketové rolky se slaninou a kozím sýrem – Tapas předkrm ve skleničce

Cuketové rolky se slaninou a kozím sýrem Vyzkoušejte originální předkrm z cukety – grilované cuketo...

Marinované mozzarellové kuličky s bazalkou

Marinované mozzarellové kuličky Tento recept propojuje italskou lehkost s čerstvou chutí jarníc...

Jemná drubeží paštika

Jemná drůbeží paštika Jemná chuť drůbežích jater si skvěle rozumí s kapkou něčeho ostřejšího – ...

Domácí cibuláda – karamelizovaná cibule jako delikatesa

Domácí cibuláda – karamelizovaná cibule jako delikatesa Domácí cibuláda je delikatesa, kterou si za...

Pizza s hovězím na rajčatech a mozzarellou – rychlá domácí večeře

Pizza s hovězím na rajčatech a mozzarellou Domácí pizza s hovězím na rajčatech a mozzarellou je skv...

Pečená křepelka na divokém koření – gurmánský zážitek

Pečená křepelka na divokém koření – gurmánský zážitek Hledáte recept na pečenou křepelku, který oko...

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš na červeném víně Na jaře je jehněčí maso v nejlepší kondici, a tak je ideální čas...

Jarní bylinkové pesto

Jarní bylinkové pesto Slovo pesto pochází z italského pestare, tedy tlouci – a právě touto tech...

Ovládací prvky výpisu

95 položek celkem

x